12, Tre saker du tycker om med din kropp

Nu ska jag nämna tre saker som jag tycker om med min kropp. Svårt faktiskt. Fast inte svårt som många av er tror utan åt det andra hållet. Jag kan faktiskt ärligt säga att jag hade svårt att välja för jag är nöjd med fler än tre saker med min kropp, trots att jag är överviktig! Det ni! 

Först tog jag ett foto på mina händer och mina fötter. Jag är nöjd med mina händer trots att farfar alltid sa att jag inte hade fingrar utan prinskorvar. Jag är nöjd med mina fötter, inga konstiga tår och dom bär mig dit jag vill. Sen funderade jag på att ta foto på min rumpa men då började jag skratta och tänka på gången då jag faktiskt fotograferade rumpan. Haha

De tre sakerna på min kropp som jag till slut valde ut är

Mina ögon – jag tycker om mina ögon, formen på dom och att jag har gråa ögon.

Min näsa – jag har fått höra att min näsa ser ut att vara plastic fantastic

Min mun – utan min mun hade jag inte kunnat skratta och vad är ett liv utan skratt? Dessutom så gillar jag formen på den.

Kan ni nämna tre saker ni tycker om med er kropp?

3 kommentarer

  1. Jag gillar mina ögon – fin färg på dem och de låter mig skåda alla naturens mirakler. Mina ögonfransar – det är lagom långa och jag tycker det är roligt att alla inte har samma färg, några ljusa och några mörka. Mina fötter – jämna tår som är bra att måla roligt nagellack på och som gör att jag står stabilt i den skånska myllan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.