Jag vet inte

Jag älskar när det är lediga dagar mitt i veckan men herregud så förvirrad jag blir.

Det har varit soliga och varma dagar, allt har mer eller mindre exploderat. Häggen är helt täckt av vita blommor, rododendron blommar och alla träd lyser grönt.

Valborg var varmare än jag kan minnas att det någonsin varit. På morgonpromenaden med hundarna den 1:a maj hade jag shortspremiär. Som jag njuter av att värmen kommit.

Fast just nu är det inte varmt och det kom precis några regnstänk. Jag vaknade tidigt och kunde inte somna om. Kroppen värker om jag ligger i sängen för länge. Vanligtvis stiger jag upp och sätter mig i soffan med tvn igång men scrollar mest på telefonen. Idag lockade dock boken. Så jag hoppade i kläder, gjorde mig en kopp kaffe, grabbade ett rejält tag i täcket (tyngdtäcke så det är inget man tar i en hast) och satte mig på balkongen.

Det är mysigt att sitta här och läsa. Regnet faller lite lätt mot taket och smattret får mig att tänka på husvagnslivet som jag ibland saknar.

Men det är kallt! Funderar faktiskt på att gå in. Men det är mysigt att sitta på balkongen. Kanske om jag tar på mig jacka och vantar så kan jag sitta kvar. Jag kanske borde skaffa mig en fåtölj att ha precis innan för balkongdörren så är jag på balkongen men ändå varmare. Hmm jag skulle ju kunna flytta in en av stolarna från balkongen, bara i väntan på värmen. Åh jag vet inte. Så mycket enklare det hade varit om det bara hade varit varmare.

Så här vill jag ha det nu! Sol och värme så jag mår väl i både kropp och själ. Men visst det är bara början av maj så jag får ha tålamod.

Men nä, nu ska jag allt flytta in innan jag får köldskador på händerna. 8° är inte jättevarmt faktiskt.

4 kommentarer

 1. Tyckte åxå det var Nice med ledig dag mitt i veckan. Men som du säger. Förvirrande.
  Jag går upp ur sängen för jag dels börjar bli hungrig & dels tröttnar att ligga kvar.
  Så gör jag med oftast. Äter frukost framför Nyhetsmorgon & skrollar på mobilen 😊.
  Men eftersom du skippa tv så borde ju boken vara bra då? 📙😊.

  Ja, jäkla skillnad på väder valborg/1a maj & idag söndag. 10grader lägre.
  Snart är det +25 & sol. Knappt så man orkar göra något då 😊. Så är det.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Jag satt också ute på vår idag och insåg också efter ett tag att det var lite kyligt och igår var det ju inte det. Fast ändå ville man sitta kvar =D. Mysigt du har det

 3. Det har varit underbart väder de senaste dagarna! Men nej, 8 grader är inget sitta ute väder men det är precis som du säger bara början av maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.