15, Du och kärleken

 Den 21 februari har kärleken och jag varit tillsammans i fem år. Eller är det den 22 februari? Det är så fullständigt oromantiskt att vi inte riktigt minns om det är den 21 februari eller om det är den 22 februari. Men jag tror att syrran kan tänkas ha koll. Haha

  Den här bilden tog kära systeryster för snart fem år sen. Den där svarta hemska sommaren som var vår första sommar ihop.
Jag vågar påstå att vi har förändrats en hel del, både till utseendet och till sättet.

Fem år till älskling? Puss

 

14 kommentarer

 1. Grattis till fem år…och du…du är inte ensam om att inte minnas dagar. Själv har jag svårt att komma ihåg vår bröllopsdag, fjärde eller femte augusti ;-S Tur maken håller koll på den dagen – de andra dagarna har jag full koll på 😉
  Linda

 2. Härligt med kärleken – och va då 5 år till ?? Hela livet hoppas jag !! 😉
  Vi kommer inte heller i håg datumet riktigt så vi har liksom bestämt att fira den 14 febrari – passar ju rätt bra..

  • Vi tar fem år i stöten iaf nu för det sägs ju att de tre första åren i ett barns liv är de tre värsta i föräldrarnas förhållande. 🙂

 3. Grattis!!! 
  Svart o hemsk? Dåligt väder den sommaren? Har så dåligt väderminne… Snart 13 år för mig o guben, men vi är sååå kassa på att fira det! Bot och bättring!!!

  • Vädret den sommaren minns jag knappt. Det var en svart sommar för det var den sommaren jag grät bort. Min älskade fostersysterson tvingades flytta hem till sin biologiska pappa och sedan dess har jag inte sett honom. Min fine lille älskade Elias.

   13 år, det har respekt med sig. 🙂

 4. Utan att avslöja min ålder (som iofs du redan vet, Emma), så kan jag ju skryta med att jag spenderat halva mitt liv med min kärlek. Kom jag precis på… 🙂

 5. Det var sannerligen ett svart år! Men jag har många goa minnen från vaxsjön och ringsjön med er i sällskap för att lätta upp för älskade prinsungen. Tack snälla ni för all hjälp!
  Första ggn Ante var här testades jag hårt om min it-kunskap av ante 😉 och även mitt tålamod när gossen ringde 32 ggr på en kväll.

  Våra dagar är lätta att komma ihåg. vi träffades två dagar efter fars födelsedag för 17 år sedan om 23 dagar. Vi förlovade oss den 25 aug samma år och dagen innan svärmors födelsedag. Året efter gifte vi oss dagen innan förlovningsdagen. Så i aug firar vi bröllop, förlovning och svärmor i dagarna tre.
  Vi har gått genom en himla massa tillsammans och det har eg bara knakat rejält en gång. Men vi klarade det med. Vilken förmån att få leva ett liv med någon som respekterar en även om vi ibland tycker olika. De gånger vi lagt oss osams är lätträknade.

  Så ta ni fem år i stöten, det blir perfekt.
  Och ja, ante har rätt…ni två dagar innan far 21/2och vi två dagar efter 25/2 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.