Good Night sweetheart

20120201-231549.jpg

Jag förstår till 100% att det är skönt att somna i soffan. Men varje kväll? V A R J E (!) kväll på fullaste allvar. Nåja ikväll snarkar han inte iaf.
Vi är båda två trötta som sengångare efter denna natten. Kvart i tre vaknade unge herr Mattisson Nihlén. Kvart i tre! Vilken unge vaknar kvart i tre och tycker det är dags att stiga upp? Han höll väl låda till klockan fyra då han till slut gav upp och somnade så sött om. Hallå?! Klockan fyra? Ja men tack för den liksom, kärlekens klocka ringer halv fem och jag skulle upp en halvtimme efter kärleken. WooHoo vad det inte var spännande att stiga upp idag. Alfred var inte heller särskilt nöjd med sin mor när hon väckte honom två timmar efter han hade somnat om. Men så var inte vaken mitt i natten då unge.

Så sitter jag här ännu en kväll. Jag borde ha sovit gott sen två timmar tillbaka men jag skulle ju bara… Är ni också sådana? Jag ska bara
Jag skulle bara göra något blogginlägg, läsa några bloggar och vänta tills torktumlaren var klar. *suck*
Nu är torktumlaren klar och blogginlägget är också färdigt, snart iaf, så nu tänker jag stänga ner för denna dag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.