Middagen som uteblev

Igår skulle vi ätit något smarrigt från Vår Middag men dagen fortsatte på samma sätt som den hade börjat. Pip, gnäll, gråt och det stora kavalleriet plockades fram även för pappan att beskåda. Spännande, verkligen spännande. Istället för en middag krävde den äldste delen av Skrik&Panik att det minsann skulle ätas yoggi och mackor. Dessa eviga mackor, hur trött är jag inte på dessa?!

Som tur var så slutade jag sent igår så jag kunde äta min frukost förlåt middag själv. *s* Jag har fullständigt snöat in på äggröra och bacon. nomnom

 Doften när man steker bacon, Mmmmm. Jag skulle verkligen aldrig kunna bli vegetarian.

 Jag har aldrig varit bra på äggröra så i helgen letade jag upp ett superduper enkelt recept (nåja äggröra är ju ingen Nobelrätt direkt) som är gott.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.