24 timmar?

Alltså jag vet att varje dygn har 24 timmar men idag känns det som jag inte ens har 12 timmar att fördela dagen på. Vad hände med denna dagen? Den kom och gick liksom.

Morgon gick bra vilket kanske har bidragit till att jag har varit så avslappnad att jag inte ens har funderat på vad klockan har varit. Besöket på Träffpunkten var, tja jag vet inte men det var inte riktigt som det brukar vara. Jag tror att jag saknar Eva när hon inte är där. Att hämta Vicce gick också bra och han gick nästan hela vägen hem! Underbart! I.o.f.s. så blev det lite si så där när vi kom hem men man måste ju faktiskt få lov att vara trött efter tre timmars bus och stim.
Tänk sådan kontraster det kan vara. Idag vände allt som på ett tunt paraply i Malmö. Poff så var det en helt annat humör på gossen. Skönt men lite udda att det kan vända så snabbt.

Jag har några tunga tankar som jag dras med men det är ju som min käre svåger alltid brukar säga, det löser sig. Det är ju rätt, allting löser sig men frågan är hur och när. Skulle nog behöva en timme med mig själv och diskutera utan avbrott hur jag vill ha det och hur jag ska ställa mig till problemen. Den timmen får jag ju nästa veckan, Skånetrafiken kan vara bra till mer än att bara transportera sig. Haha

Nähä gott folk nu har ännu mer tid runnit mellan fingrarna på mig. Hög tid att laga middag för här är många måsten kvar innan jag får sätta mig ner och leka med dagens recept. (Vet ni vad? Dagens recept har blivit en liten guldklimp i vardagen, jag gillar det starkt!)

Svammel, svammel puss och kram. *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.