4, Ett galet upptåg

Det var en gång två flickor som fick en idé att julshoppa i Göteborg. Dom lånade flicka N:s pappas fina Audi S6 och for i väg till den stora staden. Det shoppades mest hela dagen och kvällen kom. Nu skulle modet samlas till att leta upp den härliga killen som flicka E kände och flicka N gärna ville lära känna på ett helt annat sätt än flicka E någonsin gjort. *s*  Att samla mod för två fnittrande flickor är en svår uppgift så det krävdes piazza, läsk och en utriven sida från telefonkatalogen, stulen i en telefonkiosk. Men ack vad svårt det kan vara att leka detektiv. Den härliga killen hade ett typiskt svenskt namn Nilsson. Eftersom den stulna sidan inte var till någon hjälp ringde flicka N till Nummerupplysningen och fick en bunke nummer. Sen kavlade hon upp ärmarna och började ringa. Flicka E var inte mycket till hjälp för det enda flicka E kunde göra var att skratt så alla som gick förbi den lilla pizzerian stannade upp och lyssnade. 🙂 Att lyssna på flicka N:s telefonsamtal var väldigt roligt för flicka E men måste varit ännu roligare för de andra på pizzerian. “Hej mitt namn är flicka N och jag undrar om du heter Nilsson och går på B-akademin.”, “Hej mitt namn är flicka N och jag söker Nilsson. Vad jag vill din man? Ehhh jag undrar om han går på B-akademin. Inte det nä, tack ändå.”, “Hej mitt namn är flicka N, är din pappa hemma?” så höll det på tills flicka N äntligen hittade Nilsson, han var sista namnet på listan. *s*

Det blev en härlig helg i Göteborg som jag alltid kommer att minnas och skrattet bubblar fortfarande upp inom mig när jag tänker på det. Men så har jag och Nina haft många roliga händelser i våra liv. Det är underbart att ha en vän som Nina, en vän som man alltid har känt och som delar hela ens uppväxt.

3 kommentarer

  1. Åh, det var länge sen jag tänkte på den historien…
    Undrar om “den härliga killen” nånsin insåg hur mycket jag skämde ut mig för hans skull…
    Men du – ska vi dela en dricka?!

    • *asg* Nä jag tror inte att Nilsson förstod vad du hade gjort eller varför.

      Jag satt och funderade på just ett galet upptåg och började hejdlöst skratt åt både det ena och det andra minnet. Nästan allt jag kom på var med dig, dom andra var med din syster. *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.