Advent i det Nihlénska hemmet

I helgen var det så dags att göra hemmet julmysigt. En stake kom upp, stjärnor belyste våra hem och en ren fick flytta in. Det blev advent trots allt. Denna julen känner jag att tomtarna får stanna på loftet. *s* I år blir det blommor, färger, dofter och känslor som får skapa julstämningen. Nåja några fina tomtar blir det allt, två nissar har redan flyttat in i köket.

Nu blir det bildkavalkad från oss alla till er alla.Jag får farmor-vibbar av vårt kök. Det kan i.o.f.s. bero på att bordet, stolarna, skänken och duken är arvegods från just kära farmor.

Fru Stjernholms mamma är fantastiskt duktig på att skapa. Dessa tomtenissarna har hon gjort, 125 kr/st tar hon. Är det någon som fastnar för dom så besök fru Stjernholms blogg och lägg en kommentar till henne. Jag är så glad för mina nissar. 

Vi bestämde oss för att ta ner lamellerna och ha gardiner istället. Mycket bra beslut, tycker jag.

Sen råkade jag visst gå igång på det här med limpistol

Men det var ju så kul och det blev ju så bra.

   

6 kommentarer

  1. Jätte mysigt och fint !
    Hade inhandlat en julstjärna jag med men vart grymt besviken då den lyste skitfult – slängde den ! Hoppas jag hittar nån sån där fin om dom inte är slut !

    • Inte slänga saker, skänka till Myrorna så någon annan kan fynda. 😉
      Mina stjärnor är köpta på den otroligt spännande affären CityGross. Hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.