Ända in i kaklet

DSC_8342 DSC_8345

Nu på rehaben så pratar vi väldigt mycket om hur vi är som personer, vad det är som gör att vi är som vi är (värderingar) och hur vi kan förändra oss för att få en bättre tillvaro. Jag är fullt medveten om att jag är ansvarstagande, effektiv och duktig. Det är inga dåliga värderingar eller egenskaper men det kan bli dåligt om man inte sätter stopp utan mal på ända in i kaklet. 
Jag har funderat och diskuterat mycket om hur jag kan förändra mig och få en balans på detta men det är inte så lätt. Idag fick vi som läxa att ta fram en åtgärd/ett beteende för att nå vårt mål. Detta skulle vi skriva ner för att sedan ha svart på vitt vad vi behövde göra. Jag gjorde som vanligt och skrev inte bara ner att ta kontakt med sjukgymnasterna här hemma i byn utan jag bokade givetvis tid också för mitt beteende är så djupt rotad att jag mal på ända in i kaklet. Det kan ju ses som en bra sak att jag tog tag i det direkt och nu har en tid inbokad men det är ju just det här jag ska jobba med, låta saker ta sin tid och inte avverka allt på en gång.
Tänk så svårt det kan vara att ändra ett beteende.
Snacka om att lida av duktigaflickan-syndormet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.