Med solen som värmer min kropp

DSC_8320 DSC_8322 Jag fryser, jag fryser så galet mycket sådan där kyla som inte försvinner hur många raggisar och långkallingar jag än kryper i. Jag fryser så att nästippen är som en isbit trots att jag ligger under den tjocka pläden uppdragen till hakan. Som någon skrev på FB, jag fryser från skelettet och ut. Det är en del av Fibromyalgi det här med att frysa och det kan bli rätt roliga lösningar på det här med att få upp värmen när jag pratar med andra fibrosar.
Det är hemskt att frysa, jag avskyr verkligen det. Det går åt mycket te och bara tanken på att behöva lyfta på pläden gör mig ännu mer frusen. Jag drömmer om att sitta i solen och dricka en kopp kaffe, sitta i ett varmt bad, känna solen smeka sina varma strålar över min kropp, vara en omvänd tvättbjörn och att dricka mängdvis med vatten för att svalka mig.
Oh ge mig värme och sol!

6 kommentarer

  1. Har blivit så galet frusen på sistone jag med! Ligger just nu och drömmer om dina torgvantar som du la upp på instagram häromdagen.. Har sån värk i fingrarna idag..,

  2. Jag har också varit så förbaskat frusen den senaste tiden, precis så som du beskriver…inne ifrån och ut. Vill inte lyfta på täcket, vill bara ligga nerbäddad och ha det varmt. Kanske är det nåt mög spm går/kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.