Du är vacker!

När sa du senast till någon annan du är vacker? När fick du senast höra du är vacker? När sa du senast till dig själv du är vacker?

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag har alltid tyckt att jag är vacker fast det har jag aldrig sagt till mig själv för det kan man ju inte gör för då är man uppblåst och ego. Så jag har sett mig själv i spegeln och sagt jag är inte ful. Det är slut med det nu. Jag är vacker! Det är viktigt att kunna säga det och att verkligen säga det till sig själv och till andra. Om du inte säger det till dig själv så kanske du går och klankar på dig själv hela livet och det mår ingen bra av. Om du inte berättar för någon annan att den personen är vacker så kanske den personen aldrig får veta det.
Därför vill jag nu utmana er alla till att berätta för er själva att ni är vackra och att säga till någon annan att de är vackra.
Du är vacker!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.