Andra advent

Jaha så har andra advent kommit och gått.

Barnen hade fått ledtråden vi har alltid sagt nej tidigare och de hade ingen aning vad de skulle gissa på alls. När de såg paketen blev det så uppspelta men kunde fortfarande inte komma på vad det kunde vara. De fullständigt slet upp paketet och sedan hoppade de jämfota av glädje. Det var så härligt att se. Vad fick de då? Jo de fick X-shot dvs typ Nerf men ett annat märke. Det var ett paket med två pistoler, två gevär och tre typ burkar att skjuta prick på. Ja och givetvis pilar (skotten kallas pilar). Jag har aldrig gillat det men barnen leker ju krig oavsett om de har vapen eller inte så då kan de ju lika gärna få något extra till att göra leken kul.

Äntligen fick jag inspiration till att göra adventsljusstaken till köksbordet. Jag hittade den svarta bilen hos Cecilia och jag kunde ju inte motstå den. Tydligen finns det en röd och en silvrig också, de måste jag ju med ha!

Hur många adventsljusstakar har ni? Jag är uppväxt med att man har en på köksbordet och en på soffbordet men i år får vi inte plats med någon adventsljusstake på soffbordet så den får stå på matbordet istället.

Det blev en bra andra advent, nu levlar jag upp och drar fram ännu mer pynt och jul!

Efter att jag hade bloggat googlade jag på bilarna och hittade den silvriga för under 200kr. Woohoo!

2 kommentarer

    • Visst är dom fina!
      Jag gillar när man får julkänslan utan tomtar och svampar. Inget fel på tomtar och svampar men det finns annat att pynta med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.