Återhämtning

  
Igår var jag på anställningsintervju, det gick bra och jag hade helt rätt känsla för hur bra tjänsten är för mig och hur mycket jag har att bidraga med. Nu väntar jag bara på att de ska ringa och säga tjänsten är din.  

   
Idag väljer jag att ha en dag för återhämtning. Jag tog en pratstund med Fru Stjernholm efter skolstart, jag tog en stund till att fotografera krokusar, jag tog mig tiden att ta tillvara på krokusarna som någon annan rivit upp och bara kastat på marken. Det är återhämtning för mig, att ta stunden med allt den erbjuder.  

 Som att dricka en vaniljlatte ur min jobbmugg så att den är förberedd för jobb när de ringer. Som att titta på Undercover boss UK och inser hur bra jag har det, människoöde berör.  

   
Återhämtning är så otroligt viktigt. Återhämtning behöver inte vara något som tar lång tid, kostar pengar eller planeras och det gillar jag. När jag jobbade i Malmö var där några knep jag hade för återhämtning. Precis vid Petrikyrkan står det ett ljuvligt syrénträd med mörklila blommor och det är mitt återhämtningsträd. Efter en stressig dag, en krävande dag eller en lång dag så tog jag mig en minut till att köra näsan i en blomklase och njöt av doften. Kanske tog jag ett foto och delade med mig av upplevelsen på IG. Efter en stressig morgon eller en morgon som inte gick smidigt tog jag en stund för att gå en lite längre väg till jobbet för att den vägen innebar att jag kunde gå längs kanalen och under kastanjeträden. Återhämtning är att hitta ny styrka, ny energi och en möjlighet att andas med hela lungorna.  

 Vad är återhämtning för dig?

2 kommentarer

  1. Återhämtning för mig är att göra det som jag och min själ vill. T ex Att påta med blommor och trädgård, fota eller yoga.
    Väldigt fina bilder på krokusar. Längtar tills de kommer här uppe i Värmland.
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.