Att behöva lämna

Att behöva lämna Åhus för att jobba känns orättvist, taskigt och fullständigt onödigt.

Ja jag vet, min semester kommer och jag är snart här igen.

Det är bara det att jobbet känns inte så meningsfullt längre. Jag vet att det är meningsfullt men det känns inte så nu när jag var tvungen att stiga upp och lämna mitt lilla paradis på jorden.

Vi har haft så sköna, slöa, soliga och roliga dagar med kvällsdopp, Ottoglass och solande. Jag vet att jag har tre härliga veckors semester framför mig men dom känns långt borta nu.

Igår provade Affe på cross på Ripabanan med SMK Kristianstad och ja han blev givetvis biten. Så nu jagar han sponsorer för det är ingen billig sport att hålla på med. Han fick prova både en 50 CC och en 70 CC (4-taktare), behöver jag säga vilken han gillade bäst? Haha

Men nu sitter jag på bussen mot Kristianstad och jobb väntar. Det är bara att gilla läget och fortsätta leta nytt jobb som känns mer meningsfullt och roligare. Jag önskar att jag hade haft en ferietjänst precis som lärarna har. Tyvärr räcker inte mina betyg till för att söka in på lärarhögskolan och jag vet inte om jag hade velat vara lärare eller ens studera i tre år. Nä jag får nog satsa på att bli miljonär istället. Haha

Hur har ni det denna soliga måndagsmorgonen, jobb eller ledigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.