Att göra som man gjorde förr

DSC_8382 DSC_8387Idag är det grått och tråkigt ute men det bryr vi oss inte om, vi ska ge oss ut i skogen. 
Jag packar matsäck på det sättet som farmor gjorde och jag tänker att jag önskar att jag hade haft Pias kök för då hade jag inte haft problem med att hitta bra lådor att packa i. Viktoria har ju lärt mig hur fel plast kan vara och diskmaskinen har definitivt lärt mig hur tråkigt det är med plastlådor (särskilt ljusa lådor) så jag drömmer våta drömmar om fina gamla plåtaskar att packa i. Varm choklad är i termosen, hyllesaften är i glasflaskan och mackorna är ner tryckta i en för liten plåtask.

Vi borde redan vara på väg men jag var bara tvungen att stanna upp och dricka en kopp kaffe, natten har inte varit rolig och huvudvärken jag vaknade med var ju inte direkt någon överraskning. Men snart alltså en dag i skogen med Viktoria och hennes pojkar, Maja och Frida. Jag hoppas på en härlig tur i naturen, det gör ju så gott i själen att vistas i naturen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.