Blonds do have more fun, heter det

Ja idag har jag gått från brunett till blondin vilket ni kan se på Instagram. Frisyren är inte riktigt klar än för detta var bara steg ett av två så ni får ge er till tåls ca 2 veckor innan ni får se det här på bloggen för jag tänkte visa det sen när den är som den ska vara. 

Om jag har haft mer roligt idag sen jag blev blondin än som brunett, nej då det har min lille trotsare sett till. Han bryr sig inte alls om vilken hårfärg jag har han trotsar ändå. Fast idag har jag fått umgås med Frida och Viktoria och ätit sjukt mycket kakor så nog har jag haft det trevligt iaf. Vänner är bra skit alltså.DSC_8354 DSC_8367Plötsligt tjoade Frida till, det var någon grönsparv grönfink utanför fönstret och hennes kamera var inte laddad så jag blev beordrad att fotografera. Jag är inget bra på att fotografera fåglar och särskilt inte med mitt 50mm.. Nåja här är den gröna saken iaf.

Ikväll hade jag bara tänkt att slappna av och försöka läsa ur Randis härliga bok. Jag fick boken i julklapp av Randi och började läsa den direkt men tja sen kom vardagen mellan och sen har jag inte ens öppnat något som är läsbart typ. Sen ville Kärleken se en film och jag fick välja fritt, vi burkar förstås kompromissa så det är något som vi båda ville se men idag var det alltså mitt val. The Stepford Wifes valde jag. Jag borde välja min bok istället för film! Har ni sett filmen? Är den ens värd att se klar? Nä en kopp te till och sen kanske jag multitaskar och både läser och tittar på den.

DSC_8380 DSC_8373 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.