Att inte göra något

20130721-195606.jpg

Det är sådana här dagar som är livet, dagarna som går. Idag har vi bara varit. Frida med familj var här, Kärleken fixade deras cyklar (iaf 2 av 3) och Frida hade med sig fika. Mumsmums
Barnen har badat till och från hela dagen. Jag har suttit i solen ibland och skuggan ibland, ja jag har suttit i skuggan. Mest berodde det på att jag inte ides att flytta stolen men även för att det i skuggan blir så där sovagottute skönt. Nu tvättar Kärleken altandäcket, barnen busar av sig det sista och jag dricker alkoholfritt bubbel. Jag gillar att prova nytt och bär jag hittade Chapel Hill Sparkling på Citygross så var jag tvungen att köpa. Det är hur gott som helst! Det ska jag lätt köpa hem så jag alltid har ett bra alkoholfritt alternativ hemma. Läsk och vatten blir ju snabbt tråkigt för den som inte vill/kan/får dricka alkohol.

20130721-195559.jpg

20130721-195641.jpg
Det är sköna dagar här i den Nihlénska oasen!

Fler bilder hittar ni på Instagram där jag heter @msemschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.