Att inte ha ork

Det tar väldigt mycket på mig att inte ha ork. Det finns så mycket jag borde göra och ännu mer som jag vill göra. Men jag måste verkligen hushålla med den lilla ork jag har.

Lakrits och mjölkchoklad biskvi från Konditori& Buketten kommer så klart från Blomsterverkstan

Denna veckan har jag varit på två sjukhusbesök, besöken var inte jobbiga i sig men detta farande och flängande. Det tar verkligen på min ork. Jag är inte lika sömnig längre men jag är orkeslös. Lite – upp som en sol och ner som en pannkaka.

Hatt från HM

Jag har unnat mig en hel del denna veckan. Försöker pigga upp mig själv. Köpte en hatt och jag älskar den. Känner mig förvisso lite som mormor när jag tar på mig den men jag känner mig fin. Köpte mig ett nytt läppstift eftersom jag tydligen är inne i en läppstiftsfas igen, det går i perioder för mig. Har också köpt några böcker, en mysgosjacka som jag nog inte kommer visa mig i mer än i skogen eller på crossbanan. Jag har köpt två buketter för blommor gör min själ lycklig. Och jag har även unnat mig Julgransljuset.

Det doftar gott men tyvärr doftar det inte julgran.
Köpte även ängeln i mitt idag. Jag älskar mina änglar från Mitt & Ditt

Att inte ha ork är superjobbigt. Jag känner mig tråkig, osocial och sur. Men nästa vecka jobbar jag bara två dagar så förhoppningsvis gör det gott för mig.

14 kommentarer

 1. Usch så trist att du känner dig så… Men härliga saker du shoppat för att försöka pigga upp dig med! Läppstift är ju alltid kul! Och den där webbshopen ser trevlig ut! Tur att jag fyller år snart 🙂

  • Jag är helt fast för läppstift nu men jag hittar inte den perfekta färgen. Vill ha ett som är brun/rött, hade det en gång på medeltiden (eller nåt sånt) och skulle så gärna vilja ha det igen.
   Bara till att göra en rejäl önskelista då! 🙂

 2. Jag blir också trött av att åka fram och tillbaka så det är du inte ensam om. Sen så har jag också varit väldigt trött och orkeslös denna vecka, inte haft nån lust eller ork. Nu hoppas vi att nästa vecka blir bättre för oss 🙂 <3

 3. Jag som ff lider av min utmattning vet precis vad du pratar om och det är hemskt när hjärnan vill men kroppen säger blankt nej. Energibalansen är det som jag har svårast med. Fick bra tips men livet blir ofta randigt för de som varit och är i UMS för att när vi har energi gör saker för att fylla på med input och energi

 4. Jag känner samma faktiskt, jag har inte orken just nu. Jag är helt slut efter dagarna på APL och sedan ska jag hela tiden ha ork över utöver det att orka plugga med veckornas uppgifter. Jag satt igår till typ 12 på kvällen och gjorde klart det, tog paus när IDOL, idag tänkte jag ta paus från stuiderna och göra klart det sista imorrn då det ska lämnas in.

  Men ja man önskar orken fanns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.