Att inte vilja vara hemma

Jag vill inte vara hemma! Jag hade velat vara i Malmö med alla härlig tjejer och fortsatt skrattfesten. Herregud vad jag skrattade mycket! Tack för alla skratt Ranelid, Annika, Katarina, Tindy, Emma, galningarna från Eslöv och alla ni andra!

Jag hoppas att Tindy uppskattade sin vinst! Hahaha
Vilken kväll, vilken dag, vilken grej!

Men vad ska jag göra nu då? Får helt enkelt vänta tills den där inbjudan till eventet i coccola kommer. Fina Malena!

Tack, tack, tack, tack, tack

11 kommentarer

 1. DU underbara Emma, du och katarina och Annika är mina tre musketörer for ever nu. TACK för den BÄSTA vinsten allt times!! Vilka tjejer ni är:)) Jag bockar och bugar och avlutar med ett par sanningsenliga men dock lite kodade ord..snatti …snatti baby:))))
  Puss:))

 2. Samma här…! Härliga underbara människa! Du är helt ljuvlig!
  Hoppas vi hinner ses flera gånger och prata lite. Ja, det är klart att vi gör.
  Många kramar och hoppas du får sova gott inatt,
  L

 3. Hej! Så kul det var att få träff dig igår. Tack för att du förgyllde min kväll :O) Jag abra ler idag. Vi får allt göra om et :O)
  Kram

  • Katarina, Katarina, Katarina… Jag kan inte säga ditt namn utan ett jätteleende på läpparna. Tusen tusen tack för en helt underbar kväll. Herregud vad jag skrattade!
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.