Att känna sig som en sjöman

Farfar var sjöman, jag har sett foto på honom i hans uniform och jag har hört honom berätta om dom vida byxorna. Vitt och blått, marinblått.

Så idag känner jag mig som en sjöman med vida vita byxor och marinblå tröja.

Det är något speciellt med vita byxor på sommaren. Vita byxor där bruna ben skymtar fram och viskar om stunder där benen har fått möta solen.

En fräsch outfit, en bekväm outfit, en snygg outfit. Jag kanske skulle gått i farfars fotspår som mina kusiner gjorde?

Nä jag hade nog tröttnat på att inte kunna lämna fartyget. Min kusin Linus verkar iaf trivas för även om han jobbar på Kustbevakningen så tar han en runda med segelbåten på sin fritid. Fast nä jag har en annan tanke kring framtida yrke/arbetsuppgifter, ska bara klura ut om det går att genomföra och isf hur.

Men tills det att det är utklurat så far jag till Kristianstad och är snäll, trevlig och hjälpsam mot kunderna. Men det är iaf fredag idag, två härliga lediga dagar framför oss. Så nu laddar vi upp för veckans sista jobbdag.

Ajaj kapten!

2 kommentarer

  1. Vita byxor och svart knähund på 52 kg funkar dåligt ?
    Men snyggt är det!

    Segla lungt på kvarnen idag ♥️

    • Vita byxor och två små hoppglada hundar går inte alls ihopa men dom är inte med på jobbet så jag tror det går bra. ?
      Tack, ska försöka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.