Att rädda situationen

20111117-180336.jpg

Jag har en son. Jag har en son som inte är som andra. Jag har en son som är som en elefant i en porslinsaffär. Jag har en son som är en bulldozer. Jag har en son som lär mig att rädda situationen. Jag har en son som lär mig think outside the box.

20111117-180353.jpg
Alfred har tagit sönder Vincents dopljus men idag fick jag ett nytt till Vincent. Det tog Alfred också sönder.
Eftersom jag älskar ljus blir jag ledsen när jag måste kasta två vackra ljus. Så jag hyvlade till, klippte till och fixade till så nu brinner fyra ljus istället för två höga dopljus. Dom står inte så stadigt men jag kan ju elda på dom när barnen inte är i närheten. Jag räddar situationen och tar tillvara på ljusen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.