Att sova över hos en kompis

Att sova över hos en kompis för första gången är stort, både för mor och son. Höstasser

Så ikväll har vi suttit här med bara Vincent hemma. Det slår mig att det nog inte dröjer allt för många år innan vi sitter här själva om lördagarna. Det börjar med att sova över hos en kompis och sen poff så är det standard för helgerna. Det är så himla häftigt att se hur barnen utvecklas! Älskar’t! Fast det går allt lite väl snabbt.
Att sova över hos en kompis

Passande nog så har min kära mor varit här med tantblommor. Haha Jag vet inte varför jag tycker att Aster är en tantblomma men jag tycker det. Fin färg har de iaf och jag kunde dela buketten så nu kan jag ha tantbuketter på två ställe. hahaha
Att sova över hos en kompis
Jag fick ett sms av mamman till kompisen och kompisarna hade somnat gott bredvid varandra så det blev väldigt lyckat att sova över hos en kompis som inte bor på springahemmittinatten-avstånd. Nu kan jag sova gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.