Att ta in våren

DSC_7047 DSC_7052 DSC_7090 DSC_7098 DSC_7101

Ja det är lite väl tidigt med våren redan, det är ju faktiskt bara januari men när man bor i Skåne så får man liksom oftast vårlängtan redan i januari pga. brist på snö. 
Idag blev det därför lite shopping hos Lina och hennes Blomsterverkstan. Rosa tulpaner, lila krokusar, blå pärlhyacinter och en ros som jag föll helt för. 

Dagen har varit full av intryck och en del skratt. Jag tror nog att det kan bli en bra grupp, jag var inte den enda knasen där iaf. haha
Det är en skön känsla i kroppen nu på kvällen och Kärleken påstår att jag är gladare än jag varit på länge. Jag tror det handlar om att jag är avslappnad, inte en massa måsten som hänger över mig och jag kommer ha tid till det jag vill göra och behöver göra.
Imorgon tänkte jag att det är dags för lite nya rutiner, morgonyoga och en liten löprunda. Två saker som jag borde kunna få in alla dagar, förutom dagarna i Simrishamn.
Jag blev så full i skratt idag för det kändes som jag var tillbaka i skolan. Vi fick en rundvandring i RMS’s lokaler och där finns bildsal, syslöjdssal och träslöjdssal. På schemat (ja vi har färgkodat schema) så står även bild som inbokat. Ja t.o.m. gympa än inplanerat på schemat. Efter rundvandringen så följde jag med rökarna ut till rökrutan och ja då bröt jag ihop av skratt. Det är som om jag är tillbaka i gymnasiet! hahaha Fast jag ska inte skolka något från denna skolan.

Nu blir det snart lite CSI och sen ja sen är det väl sängdags så jag klarar av mina nya vardagsrutiner.

Tjingeling i lingonskogen!

8 kommentarer

  1. Vad kul att höra att det gått bra och det där med rökrutan…:) Ja, jag fnissar. Som tillbaka i skolan igen. Även om jag inte rökte då.
    Lycka till massor och jag känner mig lite smittad av inspirationen att ta ett morgonyogapass. Nu ska jag maila dig. 🙂
    Kram och trevlig kväll,
    L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.