Flexibel

DSC_7083 DSC_7069 DSC_7062 DSC_7058 DSC_7054
Liljorna som jag fick av Jenny börjar slå ut och det doftar ljuvligt här hemma.

När man är förälder så måste man vara flexibel för det blir inte alltid som man har planerat, snarare tvärtom faktiskt. Att anställa föräldrar borde vara varje arbetsgivares dröm för är man förälder så är man problemlösare av stor rang, flexibel och har ögon för att se problemen så man hinner ducka innan de kommer. Tänk på det alla arbetsgivare som är rädda för att anställa småbarnsföräldrar, tänk om!

Idag hade jag mina nya rutiner att vinna men jag förlorade de. Eller ja rutinerna är inte förlorade jag får bara prioritera och planera om. Jag trodde pojkarna skulle ha sovmorgon men ack nej, de har någon inbyggd klocka för att sova länge när de måste gå upp och vakna tidigt när de har möjligheten att sova länge. Fast det är inte hela världen att jag måste ta morgonyogan efter pojkarna är lämnade för nu fick jag ju en mysfrukost tillsammans med de istället. Som sagt att vara flexibel är ett måste som småbarnsförälder för annars kan man inte hålla näsan ovanför vattenytan.

Min motion får jag när jag tar de till förskolan och skolan för Alfred ska cykla, han kan men blev sur i höstas när han trillade så han har blåfärgat cykla sen dess. Nu protesterar både jag och min cykel på att han ska åka med mig så nu har han inget val. Kan ju bli intressant och se hur det går för honom att cykla med framförallt att hålla hans humör i trim, jösses vilket humör den lille killen har!

Ha en skön tisdag alla och kom ihåg att nu är det bara fyra dagar kvar tills helgen är här igen.

3 kommentarer

  1. Ja flexibel är något man lär sig att bli som förälder – men allt brukar ju alltid lösa sig och när man tänker efter är det ju helt fantastiskt vad man som förälder hanterar och jonglerar runt med. Jeesus!

    Härligt att du stod emot glassen igår – vi får peppa varandra. Jag har ingen smärta att brottas med, men mår i största allmänhet så mycket bättre av bra mat och yoga.
    Heja bloggen- fantastiskt vad det ger egentligen.

    Stor kram och kämpa hela dagen, det kommer att löna sig =)
    Jannike

  2. Oja, problemlösare av rang var det ja. Kanske dags att fylla på CV:et med lite färdigheter man skaffat sig som småbarnsförälder, dessutom ensamstående sån på deltid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.