Att ta sig vidare

DSC_2325

Jag har ett beslut jag måste fatta, ett beslut som jag inte vet om det är rätt eller ej. Ja nu är det absolut inte något världsförändrande eller ens särskilt förändrande i vår familj men för mig, för min själ och självkänsla är det ett stort beslut att ta. Problemet är egentligen inte beslutet i sig för jag vet vad jag vill det är bara det att jag vet inte om det jag vill är samma sak som att ge upp. Hmm tror jag behöver ett bollplank för det här svamlet blev ju ingen klokare av. haha

Vad gör jag då när jag behöver klura ut sånt här? Jo jag fotograferar, för där bakom kameran och genom linsen kan jag släppa alla tankar och bara gå upp i skapandet. Det är skön avkoppling.
DSC_2325 DSC_2349 DSC_2357

Alltså de där karmaljusen från Agneta som jag fick hem igår. Oh My God! De doftar fantastiskt! Jag valde lavendel (No Shit Sherlock liksom) och en som hette sockerdricka (den doftar som det känns att få sockerdricka i näsan – barndom!).  Jag vet inte om ni läser Agnetas blogg men det där är en fantastisk kvinna. Jag har haft turen att få träffa henne en gång men jag önskar att vi hade setts fler gånger. Hon är en sådan där kvinna som inte är rädd för att välja den svåraste vägen när hon går på vägen till sin dröm. Det gillar jag, hon vill göra det exakt så som hon vill ha det även om det innebär att stiga över de största bergen och vandra i de mörkaste skogarna, hon gör det. Det gillar jag så jag få knottror på armarna. Heja dig Agneta!
 

DSC_2336 DSC_2340

För att få igång min kreativitet, för att få igång det positiva i mig (trots att jag är en rååååsa guru enligt frun så måste jag peppa mig själv ibland haha), för att tro på mig själv så leker jag lite i CC (creativecloud) och ibland blir jag glad och ibland vill jag ge upp. Det är en sådan dag och jag tror att det är det där beslutet som spökar inom mig. Så nu tror jag att jag ska gå och måla lite rosa på väggen istället. Rosa piggar ju alltid upp, ja om man inte frågar Kärleken som börjar tröttna att jag är i min råååååsa lilla bubbla men men jag får väl göra ett blått badrum till honom. haha

DSC_2345 DSC_2343

Wish me Kalklitir-luck!

2 kommentarer

    • Alltså sockerdrickan luktar på pricken så som sockerdricka luktade förr när vi satt i trädgården hos farmor, jag och kusinerna, drack sockerdricka ur smala sugrör hade vi tur så hade vi fått två. Där sörplade vi i oss tills det stack i näsan av kolsyran. Ja precis så doftar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.