Avkoppling

IMG_4671

Den sista tiden har jag märkt att jag har ett nytt sätt att koppla av. Fotografering har alltid fungerat men det gäller att hitta något som lockar till sig linsen. Sen jag startade receptsidan så märker jag att det blir mitt sätt att koppla av mer och mer. Idag t.ex. kom jag hem från en mycket intensiv/tung/svår dag (läser MOMS-kurs just nu, mitt råd är att hålla er långt bort från all MOMS eller alltid köra på 25% haha herreminge vad invecklat!) och jag hann inte ens äta upp innan jag hade börjat planera vad jag skulle baka för något. Jag släpper alla stress, all tvivel på mig själv, spänningarna släpper och jag ler hela tiden när jag bakar. Oj vad skoj jag tycker att det är! Det är inte alltid som det blir bra men det är alltid kul och nästan alltid gott.
Jag kan bara le när jag tänker på att jag blir så avkopplad av bakningen för jag har en kollega som varje dag går hem med lätta steg för äntligen ska hon får laga mat. Desto fler grytor att röra i desto gladare blir Christina. Jag tror hennes glädje för köket har smittat av sig till mig. 

Jag tycker det är viktigt med glädje, att finna glädje i något varje dag. Att fastna i det positiva istället för det negativa. För det du sänder ut är det du får tillbaka, om du har en halvtaskig attityd så får du svar på samma sätt. Om du ler så får du ett leende tillbaka. Nu går vi ju mot en kall och mörk tid och då är det ännu viktigare att vi är varma inombords och delar med oss av den värmen. 

Hitta er glädje kära ni och dela med er av den! Det finns inget mörker – det finns bara brist på ljus! Det finns inget hat – det finns bara brist på kärlek!IMG_4660

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.