Byebye julen, hallå lägenheten

I förra veckan plockade jag bort julen. Jag tycker att det är skönt att ha tagit bort julen innan skolan och läxor osv drar igång. Jag har väl blivit gammal. Haha

Eftersom vi flyttade in i lägenheten i december så julpyntade vi direkt. Vi har aldrig sett vårt hem utan julpynt. Det är kul och spännande, vad ska vi ha var? Jag har många plastblommor och en faslig massa batteriljus. Om jag hade haft gröna fingrar och en sval lägenhet så hade jag nog haft riktiga ljus och riktiga blommor. Ja ja några riktiga blommor och ljus har jag ju förstås.

Bilarna fick lämna plats till alla mina änglar.Jag vet inte när jag började samla på änglar och det är inte alla änglar som får komma in heller. De måste vara i samma stuk som de jag har. Tror faktiskt att det började med de sittande änglarna från Mitt & Ditt. På soffbordet har jag ett batteriljus i krukan som blomman från hyresvärden kom med och farfars lilla mus. Tänk att den musen har överlevt mig som liten, mina systrar och alla mina kusiner. Jaja jag tog sönder den en gång men då kunde farfar limma tillbaka örat. Barndomsminnen, älskar dom!

Hans set-up

Affe jobbar på att få sitt rum så som han vill ha det, han vet exakt hur det ska vara. Det som står högst upp på önskelistan nu är en skärm till, en musmatta som man lägger över hela skrivbordet, en mikrofon som står på skrivbordet osv. Det är dyrt att fixa sin gaming set-up!

Jag hade blivit knas på att ha det här blåa ljuset men han tycker att det passar hans gaming set-up. Han fick en ledlist med olika färger i julklapp, den sitter nu under skrivbordet och lyser i den färg han passar honom den dagen. Ja herregud den kan blinka också, det hade jag verkligen inte klarat av. Datorchassit fick han i födelsedagspresent och det lyser också, såklart. Även chassit kan blinka och ha sig. Taklampan köpte vi till honom för något år sedan, det är såklart också ställbar i olika färger och olika styrkor. Förstår ni hur det kan se ut på hans rum? Men det är ju hans rum

Jag kunde inte riktigt göra av med all jul. Minigranen får bo kvar ett tag till. Undras vad jag ska ha för fint där sen. Kanske skulle ta en runda till Lina idag.

Jag önskar er alla en härlig torsdag!

6 kommentarer

 1. Så skönt då julen är borta., även om man nästan planerar för nästa jul. Ja, det rummet hade inte jag heller velat ha, men som du säger. Det är hans och säkert åldern också.

  • Ja det är nog mkt åldern plus att han vill bli youtuber, han tittar ju bara på sånt hela tiden. L22 och vad de nu heter.
   Jag älskar verkligen julen men i år blev det konstigt eftersom vi flyttade i december. Men men det kommer ju en jul nu i år så då får jag ta igen det.

 2. Så himla fint det är i lägenheten! Jag får erkänna att jag inte har rensat ut julen än, men det börjar närma sig i mina tankar😂 Jag tycker också om änglar, och har några stycken, även om jag inte direkt samlar på dom. Så gulligt att du har farfars lilla mus på bordet. Jag tycker också om saker som är förknippade med barndomsminnen.

  När jag läste om sonens rum så blev jag riktigt full i skratt! Plötsligt föreställde jag mig ett spel fullspäckat med ljudeffekter på full volym, att allt som kan blinka gjorde det och ett intensivt blått ljus till detta. Det skulle kunna bli en rent psykedelsk upplevelse😂

 3. Plockade också bort julen förra veckan vilket känns skönt! Och katterna verkar tycka att adventsljusstakarna ska bort också då de har lyckats välta ner tre stycken de senaste dagarna.
  Jag förstår mig inte heller på det där blåa ljuset, hade blivit galen av att sitta i det där.

 4. Skönt att rensa ut julen, det gjorde jag direkt efter firandet den 26. Haha.. åh vilket gamling ljus.. så vill min sambo ha det, jobbigt ljus enligt mig. Han har sånt bakom tvn. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.