Att ha hittat en ny hobby

Jag har mycket dåligt över att jag inte kan fotografera längre, orkade inte hålla min systemkamera och kunde inte hålla den still. Jag har varit arg, ledsen, förtvivlad och helt uppgiven. Som jag har sörjt att jag inte kan fotografera längre. Men nu tror jag faktiskt att jag har hittat en ny hobby. Jag är inte bra på den men övning ger färdighet.

Jag bygger naglar

Förr gick jag till min svägerska och fick världen bästa och snyggaste naglar. Sen la hon ner sitt företag och började jobba med något helt annat så då slutade jag med byggda naglar. Min systerdotter har länge byggt sina egna naglar vilket så klart har gjort att jag har saknat att ha byggda naglar. Sen såg jag reklam på Instagram om polygel och hur lätt det är att bygga naglar då. Självklart är det inte lika lätt som i reklamen men Becks visade mig. Det är också hon som har försett mig med grejorna, så jag kan testa innan jag beställer. Det är sjukt kul!

Uppdukat och rörigt. Haha Ja jag har klippt sönder den ena tuben för att få ut det sista, jag har ju fortfarande inte beställt något. Jag är så glad för att ha naglar igen och det känns så kul att kunna göra det själv. Jag saknar fortfarande de fantastiska naglarna som Malin (min svägerska) alltid gjorde till mig. Hennes nivå kommer jag aldrig komma upp till för jag är alldeles för skakig för att kunna göra sånt pilleri. Idag fick det bli helt enkla utan färg, ja polygelen är ju färgad men jag har inte lagt på någon färg.

Det är bara andra gången jag gör naglar så jag är rätt nöjd trots att de är bubbliga och sneda. Tror att jag ska sätta mig och beställa lite polygel nu faktiskt. Jag är så glad för min nya hobby!

6 kommentarer

  1. Härligt att du hittat ny hobby och som du säger så trivs man ju med sina naglar, jag skulle inte kunna vara utan. Jag har ju kortare variant nu, kan inte ha längre på mitt jobb så jag har så långa som jag känner att det går att ha =D

    • Ja har man en gång börjat så svårt att sluta. När jag jobbade inom barnomsorgen så hade jag inte så spetsiga som jag brukade ha utan kortare och med mer rundad topp. Man får anpassa sig.

  2. Men så tråkigt att du inte klarar att fota längre. Vår systemkamera har ett lättare kamerahus från Lumix. Väger under kilot och är det lättaste på marknaden. Med ett mindre objektiv kan jag använda det utan problem, även om jag inte kan bära runt på det längre stunder – det får maken göra.

  3. Gäller verkligen att hitta något att pyssla med. Som du säger, övning ger färdighet, och tycker ändå du lyckades bra för att vara andra gången bara.

  4. Vad roligt. Jag har varit en nagelnörd sedan 2008. Jag blir nästan mörkrädd vad mycket pengar jag lagt på naglar genom åren. Dottern har nagelfixarsaker med lampa och allt så jag kanske borde försöka. Men på vem då när jag är perfektionist. Jag måste helt klart köpa en nagelhand då-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.