Dagens outfit

20110927-061514.jpg

Min nya fina sjal. <3 Och min nya parfym men den syns inte direkt. Min nya kavaj, gamla men otroligt sköna jeans och gammal tubtopp. Jag vet inte riktigt än vilka skor det blir men mest troligen mina bruna stövlar, jag brukar leva i dom så här års. Möte på jobb idag, regionskattechefen från Linköping är på besök. Konkel, jag gillar hans efternamn. 🙂 Men nu dagens första kaffe.

10 kommentarer

    • Det är kul att ha “ordentliga” kläder. Men det som är roligast är att ha vuxna och allvarliga diskussioner, att få använda hjärnan.

      Sjalen är en Ester Eleonora sjal och jag köpte sista ex:et. 🙂

  1. Är det inte vad Affe har gjort redan?! Oj, du skrev visst putsa och inte pussa! hihi 🙂 Jättetjusig är du som vanligt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.