Där satt den

Eller den och den det blev ju faktiskt två stycken idag. Andreas fick jobba sig svettig så här på fredagen den 13:onde.

Min kära älskade lille mor, nu har jag gjort dig besviken igen. Fast du lärde dig väl då när jag 19 år och tatuerade mig första gången eller om det var redan när jag tog mitt tredje hål i örat när jag var 16 år.

Nu har jag alltså fem tatueringar, en piercing i naveln och totalt fem hål i öronen. Jag är helt klart det svarta fåret i familjen. But I love it! Ja alltså mina taggar och mina hål. Hehe

Ritad av min Becks och justerad av Andreas

En fjäril bakom vänstra örat. En fjäril för att det är symbolen för fibromyalgia awareness. Fibromyalgin bär jag ju alltid med mig så då kan jag väl bära med mig en fjäril också. Kanske någon frågar och jag kan förklara vad fibromyalgi är. Sen betyder den ju också att jag alltid bär med mig min Becks.

Jag har länge läääänge funderat på en tatuering som omfattar familjen och en blomma. När jag väl kom på vad jag ville ha så var det ju en fråga om var jag skulle ha den.

Nu sitter den där på höger lår och jag älskar den! Den blev lite annorlunda än jag hade tänkt men det blev helt klart bättre så här än vad jag hade tänkt.

En hortensia för det var vad jag hade i min brudbukett och Ohana för min ja Ohana.

Ohana means family. Family means nobody gets left behind

Lilo ur Lilo & Stich

Min Ohana är ju inte bara min familj utan även mina föräldrar, mina systrar med respektive, mina syskonbarn och deras respektive och barn. Dessutom innefattar det också syrrans ”extrabarn” och deras barn. Sen är det ju faktiskt också så att vissa vänner inte är vänner utan just Ohana.

Jag är sååå nöjd med mina tatueringar! Andreas har gjort två av mina tidigare tatueringar men alla tatueringar är gjorda på TattooWorld.

Undras vad jag gör härnäst. Håret är lila, jag är nytatuerad men hmm jag är inte nypiercad…

21 kommentarer

 1. Så fin ❤ Ohana är ett fint ord och familj är så mycket mer än bara de närmaste. Jag har en vän som jag räknar som min familj så familjen kan vara stor.

  • Tack!
   Ja Ohana är ett mkt fint ord just för att det innefattar mer än bara blodbandsfamiljen.
   Jag har en väninna som verkligen är min Ohana, hennes familj är min familj.
   Ohana är kärlek!

 2. Skojar alltid om att jag kommer vara unik på hemmet då jag väl hamnar där. ” Hon UTAN några tatueringar hihi. Två av mina barn har en del, två har inte en ända. Har funderat till och från men bestämt mig att jag ska vara den som sticker ut.

  • Det är ju det som är det bästa med ens egna kropp, man får göra precis hur man vill!
   Jag skulle tex aldrig vilja göra skönhetsoperationer men vet flera som gjort det eller som använder botox men det är deras kroppar inte min.
   Jag brukar skämta om att jag måste ha tatueringar så om jag blir dement och lullar iväg så kan de efterlysa en gammal tant med tatueringen där blomman har vissnat och texten fattas ord. 🤣

  • Visst gör det ont men inte värre än att jag kan sitta stilla och föra ett samtal utan problem.
   Ögoninflammationen jag hade som 12-åring gjorde såååå mkt mer ont. Lumbalpunktionen slår det med hästlängder, värsta jag någonsin gjort.
   Bakom örat var inte så farligt faktiskt. Det jobbigaste var att det surrade i hela huvudet från maskinen.

 3. Själv har jag inga tatueringar och inga hål, men jag hade hål i näsan, läppen och ögonbrynen när jag var yngre..nu är de dock igenväxta för länge sedan.. fint på dig i alla fall

  • Jag ville ta hål i näsan när jag var yngre men gjorde det aldrig. Tror inte jag hade ångrat det om jag hade gjort det men jag är ändå glad att jag inte gjorde det. Men det bästa med piercingar är att de lätt växer igen.
   Tack så mkt, jag är väldigt nöjd.

 4. Vad fina de blev. Mamma är inte heller förtjust i tatueringar men det är ju upp till var och en 😊 Kan dock tänka mig att det gör ont bakom örat då.

  • Visst är det upp till var och en men en del (inte min mor dock) ska jämt lufta sina åsikter.
   Nä bakom örat var mest irriterande för hela huvudet surrade. Den tatuering som gjort mest ont är nog den jag har på vänster arm och då texten närmst armvecket. Men överlag tycker inte jag att det gör så farligt ont. Visst gör det ont men inte så farligt. Lumbalpunktion gjorde så mkt mer ont.

 5. Ohana ♥️♥️♥️ Ett av de finaste orden och ett favoritord sedan första gången jag såg Lilo och Stitch I vår Ohana finns många utan blodsband 😘

 6. Tatuering har jag ingen är livrädd för nålar men jag gillar att se på andras 😊 däremot har jag har piercing i ögonbryn, läpp och näsa men har bara i öronen nu.
  Vilket fin tatuering du har 😊

  • Har inte du nålar i jobbet? Eller du är som min syster, nålar är okej så länge de inte ska in i henne. 🤪
   Har du inte piercingarna i pga jobbet eller för att du inte vill ha de längre?
   Tack så mkt! Jag är väldigt nöjd!

 7. Snyggt!
  Jag känner igen mig, när det kommer till tatueringar och sånt är jag också det svarta fåret i familjen. Nu har jag inga piercingar kvar men jag har haft i näsan och läppen och är enda i familjen som haft det. Och jag är enda som har tatueringar och den 3 aug gjorde jag klar min 6e tatuering och fler blir det… Hehe!! Men alla kan ju inte vara såna som inte har nån tatuering alls i familjen, nån måste ju våga stå ut, eller vvad säger du? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.