Den bästa träningen är den som blir av

Den bästa träningen är den som blir av, heter det ju. Men varför oh varför är det då så svårt att få till träningen? 


Jag har länge tänkt att jag skulle passa på att träna när resten av familjen är på innebandyträning men det blir inte av. Idag är det innebandyträning för Vincent, Ante (ja han jag brukar kalla för Kärleken alltså) är ju lagledare i Vincents lag så jag brukar aldrig påverkas av träningen. Denna helgen är dock Ante iväg så gissa vem som fick äran att fixa så träningen blev av? Ja alltså jag öppnade hallen så Patrik (en av de andra tränarna) och barnen kom in. Men jag var ju tvungen att stiga upp, komma igång med dagen. 

Idag blev minsann träningen av! Jag lämnade över barnen, idrottshallen och alla bollar, västar och koner till Patrik och en förälder, sa hejdå och gick iväg. Jag tänkte gå mitt gamla hatobjekt från högstadiet – slingan. Slingan är en grusrunda med olika längd. Den längsta minst en halvmil och den lilla är 3 km eller ja det kändes så när vi var tvungna att springa slingan på gympan men jag tror det snarare är så att den långa är 1,5 km och den lilla är knappt 1 km. Haha 


Där är ett nybyggt utegym/parkour park vid slingan men det är verkligen inte min grej. Alltså det är ju helt blött och kallt där. När ska jag gymma så gör jag det inomhus. Fast jag tycker det är jättebra av kommunen att de har byggt denna och iaf ett utegym till inne i centrum. Men alltså det blir blött och kallt. 


Jag fick ju en iWatch i 40-årspresent av Ante & barnen. Den gör faktiskt träningen lite roligare. Jag kan följa min träning under tiden, hur långt jag gått och hur snabbt jag gått är det jag vill se under träningen. Efter träningen kan jag gå in i en app på iPhonen och få fram mer information. Det gör verkligen det roligare att träna, jag är ju en sådan person som behöver se om jag utvecklas för jag tävlar alltid mot mig själv.  

Jag funderar på att starta en Facebook-grupp där vi kan tipsa och peppa varandra om hur man bäst kommer igång med träningen och håller träningen vid liv. Vad tror ni om det? Är ni redan med i någon sån grupp eller är det finns inget intresse för en träningsgrupp där man inte tävlar eller hetsar? 


Jag hade inte knutit skorna ordentligt. Big, huge mistake! För givetvis fick jag skoskav så jag pausade lite och fotograferade ett enormt spindelnät. För träningen ska vara kul och utan krav, iaf för mig för annars fortsätter jag inte. Så jag avslutade min runda i skoskavsvänligt tempo och i vacker miljö. Det här var definitivt en bra start på söndagen, bättre än att ha sovmorgon men det får ni inte berätta för någon att jag sa. Haha

Nä nu är det tid för att duscha svettiga pojkar. 

4 kommentarer

  1. Bra där. Jag har också varit ute och utan regn haha. Vi måste njuta också, stanna upp och ta det dör fotot. Underbart. Önskar dig en fortsatt bra söndag. Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.