Det är fredag i blodet igen!

Det är fredag i blodet igen! Det är något alldeles särskilt med fredag även som idag när jag går här och snörvlar och är lite febervarm. Fredag är ändå fredag. Och ja vi åt givetvis tacos, vi är några riktiga svennar i vår familj. haha
Det är fredag i blodet igen

Fredagsbuketten är på plats, ljusen är tända, rosécidern är i glaset och jag kommer somna gott i soffan. haha Jag köpte Kiviks rosécider men den var lite väl söt, god men söt som en läsk.
Det är fredag i blodet igen
Jag har haft lite mer ork idag än jag hade igår så det går helt klart på rätt håll med förkylningen. Fast det är så himla tröttande att se hur tvätthögen växer för att jag inte orkar ta tag i tvätten nu och julsakerna har fortfarande inte kommit upp på vinden, dessutom står det en stor kartong med porslin och några påsar med kläder som ska till Erikshjälpen i vardagsrummet. Varför skulle jag bli sjuk mitt i detta stöket? Nåja jag orkade iaf att röja och städa i köket idag, skaffa aldrig högglansiga vita köksluckor iaf inte om ni har barn eller husdjur! Nåja det är ju som i den där gamla reklam slogan du har ju hela helgen på dig så här ska nog bli ordning och kläderna ska bli tvättade.
Det är fredag i blodet igen Det är fredag i blodet igen

En Ranunkel från förra fredagens bukett var fin nog att spara. Ser ni strukturen på kronbladen? Alltså naturen är bra fantastisk!
Nu blir det några avsnitt av Suits eller blir det kanske så att vi tittar på Touch, vi började se den igår oh vad den är bra! Ni måste se den, jag fastnade efter ett avsnitt, ja okej jag är kanske lite lättfångad eftersom det är Kiefer men Kärleken fastnade också. Sen gillar jag verkligen det där tänket att allt som händer hänger ihop. Nåja vi får väl som om det blir Suits eller Touch ikväll.
Det är fredag i blodet igen och ögonen är redan lite tunga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.