Vilken härlig helg!

Vilken härlig helg! Förkylningen är nästan helt borta och vi har nästan fått ordning i hemmet. Dessutom så har vi hunnit med att ha huset fullt och skrattat i mängder. Igår hade vi nämligen mina systerdöttrar med respektive här på en spontan spelkväll.
Vilken härlig helg! Vilken härlig helg! Vilken härlig helg!

Först var det bara Becks och Tommy här och då fick vi för oss att testa poker. Tommy och Kärleken försökte förklarar poker för mig och Becks, det gick så där kan man väl säga. Alltså jag förstår att man själva spelet är som Yatzy men hur man ska satsa och varför osv hänger jag inte riktigt med på. Sen gick vi över till 21 och det var betydligt roligare (och enklare). Ja och sen var jag förstås tvungen att göra som på film och bara skjuta in allt och säga I’m going all-in! haha
Vilken härlig helg!

Sen kom gmmelmosters hjärta med föräldrar också och då gick vi över till Med Andra Ord istället. Det spelet är helt hysteriskt roligt!
Vilken härlig helg!

Har ni spelat det någon gång? Man är lag om två, den ena tar upp ett ord som man sen ska man förklara ordet för den andra utan att säga ordet (och helst utan för mycket gester men det är svårt) eller delar av ordet. Sjukt svårt för det är så lätt att man råkar säga någon del av ordet. Mest chockerande var att Kärleken sa en stad där det har varit OS och att Tommy då direkt säger Sydney. Det hade jag aldrig tagit! haha
Ja vi skrattade riktigt mycket, så tårarna rann faktiskt flera gånger. Det är så sjukt kul att spela spel när man är några stycken. Ja det får nog allt bli en spelkväll snart igen.
Vilken härlig helg! Vilken härlig helg!

Idag har vi fortsatt spela spel men denna gången var pojkarna med och fick även bestämma spel. Vi har därför haft Kalaha-turnering och jadå jag fick stryk där med. Det är så kul när man går igenom spelen man har för man hittar alltid något som man har glömt bort att man har, igår hittade jag Kärlekens fina trälåda som är både Backgammon och Dam.
Idag har vi även hunnit med att plocka ut det sista av julen dvs pepparkakshuset är numera i spillror. AffeKaffeLatteBror var först ut till att sno skumtomten, sen snodde jag en hörna och sen ja sen kom pappan…
Vilken härlig helg! Vilken härlig helg!

Som barnen skrattade när Kärleken drämde knytnäven i pepparkakshuset! Vi har helt klart skapat en ny tradition för nu planeras det redan hur detta årets pepparkakshus ska vara. Underbart!

Vilken härlig helg vi har haft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.