Det är måndag morgon

20110905-070207.jpg

…och mitt huvud känns så tungt.

Idag är det verkligen måndag för hela familjen. Det mesta är tungt idag. Vicce kämpar med att få i sig en macka. Ante tog bilen till jobb. Jag hade gärna varit lyxhustru idag och haft barnflicka och hemhjälp.
Tillbaka till verkligheten. Om en timme ska vi vara en bit på väg till förskolan. När Vicce är på förskolan ska jag, Affe, Fru Stjernholm och minste herr sötnos Stjernholm gå till svenska kyrkans Träffpunkten. Kommer kännas konstigt att gå dit med bara Affe, skönt men konstigt.

Jag hoppas bara att jag hittar energi någonstans på vägen. Just nu känner jag lite som Vincent, det är svårtuggat idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.