Det är mycket med det juliga nu

Det är ju verkligen den tiden på året när jag pysslar som mest. Det är den tiden på året då jag vill vara vaken hela natten för att sova mig igenom dagen. Jag vet inte om det är för att det var så jag började med mitt julande det där året då jag blev arbetslös vid jul. Det har blivit en tradition genom åren att jula på natten och ha låååånga sovmorgnar. Det har ju visserligen gått sisådär med det sistnämnda de sista åren men ändå. I år har jag nog pysslat mer än vad jag brukar eller på ett annat sätt. I år har det inte blivit så mycket med blommor, än, utan mer annat pyssel. Som t.ex. julkransen som jag pysslade ihop igår.DSC_0219

Den var lite pilligare än jag hade trott och jag är inte särskilt nöjd men men den blev gjord iaf. Nästa år ska jag göra den på ett annat sätt, om jag gör den nästa år. Nu ska bara Kärleken få lista ut ett sätt att hänga upp den på dörren.

Jag önskar att jag hade haft mer tid att pyssla, det är ju så skoj. Jag önskar att jag kunde ha tid att pyssla med barnen. Barnen är ju så stolta när de kommer hem med något som de har skapat. Vincent har ju faktiskt gjort riktigt mycket. tre ljusstakar har gjort och en ren, iofs inte alla i år men ändå för en kille som inte gillar att rita så tycker jag att det är riktigt bra att han vill pyssla. Alfred är stolt som en tupp för sin ljusstake som han har gjort. Så enkelt, så roligt och så vackert. Mer glitter åt folket!

DSC_0203

En barnmatsburk, lim, glitter och ett rött snöre sen var biffen klar. Tänk på att inte har värmeljus med aluminiumhölje utan kör sådan som är i plast och inte blir så varma för annars så blir glasburken galet varm.

DSC_0223

 

Vincent tyckte inte att vi hade tillräckligt med julsaker uppe och han tycker att polkagriskäppar är riktigt fina, egentligen vill han äta de men tycker att de är för starka. Så för att glädja honom så satte jag en grankvist i en fin gammal karaff och slängde dit två käppar. Blev ju riktigt bra. Undras om det luktar när jag tänder ljusen som står runt om. Tänk doften av granris och polkagris. Ja där fick ni det tipset gratis alla doftljusmakare! haha

Nu är klockan midnatt och jag borde sova. Jag vill inte sova, jag vill pyssla men klockan ringer om bara några timmar så det är dags att stoppa kreativiteten under bänken för idag. Men imorgon, imorgon ska jag nog inviga min första egna stämpelsats.

Sleep tight, don’t let the bed bugs bite!

 

 

1 kommentar

  1. Åhhhh jag har önskat mig en stämpelsats i julklapp! Har lite idéer med en sån. Jag har inte så mycket till julujul känsla i år men det gör inget. Tar kanske igen det nästa år?! Förhoppningsvis! Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.