Det är nära nu

   

 Idag är jag både taggad till tusen och helt slut. Tror jag hade mer spänningar i kroppen för körlektionen och vardagen. Körlektionen gick jättebra, Håkan (körläraren) är så himla skön och minst dubbelt så snackeglad som mig. Håkan har väldigt gott omdöme och insåg att jag är en stjärna (höhö) så jag fick läxan att boka halka och sen ville han ha två körlektioner till med mig sen kunde jag köra upp. Det är nära nu, nära att ha körkortet i handen. Häftigt om jag lyckas med att få mitt körkort innan den 19 mars som jag och Uffe slog vad om.  

 
Det hade varit rätt skönt att ha körkort så jag inte behöver traska så här varje dag. 

Ikväll har jag planerat en VIP-kväll som jag ska ha på torsdag. Ska bli riktigt kul, bubbel (alkoholfritt så de bilburna kan vara med), lite omsorg och givetvis goodiebags. Ingen VIP-kväll utan goodiebags. 

Men imorgon är det dags för föreläsning i Växjö med ingen mindre än Adam May. Längtar!

Och nu, sängläge. Går till sängen helt utmattad, på Angelas inrådan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.