Det blir roligare med fjanterier

Det blir roligare med fjanterier, så mer fjant åt världen!

Chockad av att jag faktiskt kunde ha västen idag. Fattar ni, ingen jacka behövdes! Okej jag går ut till bilen på tomten, kör till jobbet och går sedan några meter till jobb men ändå. Jag överlevde i bara väst!

Dagens outfit

Dagens outfit är utanför min comfort zone. Jag tycker det är snyggt på andra men det känns konstigt när jag har det på mig. Men jag såg en bild idag och tänkte att tja jag kan ju testa.

Klänning ovanpå byxor. Jag tycker som sagt att det är snyggt på andra men på mig själv tycker jag att det ser ut som om jag inte har några ben eller former. Men det är ju rysligt skönt, bästa av två världar. Jag gillar inte strumpbyxor så det är skönt att slippa. Tights är underbart att gå i men jag känner det som att jag går runt i myskläder när jag har tights på mig, måste ha ballerinaskor eller stövlar till för att det ska kännas nåt så när okej.

Men nån gång måste man ju kliva utanför comfort zonen. Idag gör jag det, på jobbet där “alla” ser vad jag har på mig. Jag har ett väldigt synligt arbete iom att jag träffar kunder hela dagen. Kollegorna ser ju också mig men det bekommer mig inte lika mycket.

När jag fotar mina outfitbilder så tar jag alltid tre olika bilder. En “ordentlig”, en halv”ordentlig” och en fjantbild. Det blir roligare med fjanterier helt enkelt.

Idag har jag sneakersstrumpor. Det känns så vårigt att visa upp mina vita och håriga ben. Haha
Jag vägrar skämmas över håriga ben! Jag rakar mina ben när jag känner för det tex om jag tvingar på mig strumpbyxor för håriga ben och strumpbyxor funkar inte ihop, iaf inte i min värld. Jag tänker inte skämmas för håriga ben så länge män inte tvekar på att visa upp sina håriga ben och bringor. Om någon mår dåligt över att jag har håriga ben så tja då får de väl helt enkelt titta åt ett annat håll! Vi kvinnor låter oss styras av oskrivna regler i samhället som bygger på trams och glötteri. Vi kvinnor måste börja leva efter vad vi vill och just nu vill jag inte raka mina ben eller under armarna för den delen.

På tal om fjanterier, skulle ta bild på mina örhängen. Det gick ju bra. Hahaha Nåja ni ser ju örhängena iaf.

Så vad tycker ni? Klänning över byxor yey och nay?

16 kommentarer

 1. Haha jag älskar dina fjanterier, du gör det skitbra och snygg är du med. Oj jag vet inte om jag vågar visa upp benen på länge…

 2. Klänning över byxa har jag inte testat, men jag älskar att ha klänning och tights. Tycker bara att det är lite svårt med skor, men jobbar på det 🙂 På tal om skor, dina var riktigt fräcka!

  • Jag tycker också det är svårt med skor till tights, brukar alltid bli stövlar så här års. Men nu är jag så innerligt trött på allt som innebär att jag tar på mig varma kläder så nu får det allt vara så. haha
   Tack! Det är Rieker så de är inte bara snygga utan även väldigt sköna att jobba i trots att jag står mycket hela dagarna.

 3. Jag tycker inte heller om strumpbyxor tycker det är så obekvämt. Jag börjar också få håriga ben har inte orkat raka bort det, gör det när jag orkar 😉

 4. Älskar hur du fjantar till livet på ett positivt sätt. Jag tycker definitivt att det funkar bra med klänning över jeansen.

 5. Jag tycker att det passar dig helt utmärkt. Jag är likadan och tycker att vissa plagg passar bättre på andra än på mig

 6. Roligt med fjanterier ?? det ser bra ut på dig, jag känner samma men som sagt det är snyggt på andra, i detta fallet är du andra ??

 7. Ohh så härligt possitivt inlägg, det gillar jag. Samt håller med övriga att det funkar hur bra som helst med klänning ovanpå byxor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.