Emmalöfte

Jag tror inte mkt på nyårslöfte, det enda som händer med nyårslöfte är att det glöms bort. Så därför tänkte jag i år istället ha Emmalöfte. Emmalöfte är precis vad det låter som, ett löfte som jag ger till mig själv. Ett löfte som bara är för min skull. Mitt Emmalöfte blir faktiskt två löften, jag ska börja träna och jag ska utbilda mig. Utblidningen är för min skull alltså inte ngt som gör att jag får högre lön på jobb eller så utan bara för min skull. Träningen är för att få Emmatid och må bra, att jag förhoppningsvis går några kg är bara en bonus.

Jag måste ha ngt som är mitt eget, där jag inte kan ha barnen eller Ante med mig. Ett substitut till jobbet dit jag går och är Emma.

Jag ser framemot den här våren och jag ser framemot mina Emmalöften. Tror det kommer göra mig riktigt gott!

4 kommentarer

 1. Låter lite likt Annalöftet 😉 Fast mitt löfte är ju att hitta ngt som förkovrar mig även in i arbetslivet på något sätt. En utbildning eller kurs – bara det är något.
  Hade jag vågat skulle jag välja något kreativt, finns många fina distanskurser…
  I Annalöftet ingår andra arbetstider så att jag kan få ett liv – ett liv tillsammans med han jag valt att gifta mig med, ett liv där jag får ut och gå med musiken och hämta kraft, ett liv där jag orkar mer än nu. Klarar jag 50% av mitt Annalöfte är jag glad…
  Tror du kommer lyckat mycket bättre! *kram*

 2. Jag har ju ett jobb jag trivs med och får ständigt utbildningar där så just jobb sidan är helt OK.
  Om jag lyckas så som jag har tänkt mig så kommer nog mitt liv förändras, nu skrev jag allt fel, kommer JAG förändras. Kanske inte så att andra märker ngn förändring men jag kommer förändras inombords, hur jag känner och mår. Lite där faller träningen in oxå, det räcker inte bara att ha vattengympan med mor även om den är härlig, jag måste ha mer.
  Jag SKA klara 100% av Emmalöftena och jag SKA klara dom i år men jag kommer inte sätta ngn press på mig själv utan det får komma när jag är redo för det och det passar in med vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.