Ett annat slags event

IMG_5771.JPG
Idag är det många av mina Blogglandia-kollegor som är på event i Enköping och jag önskar att jag var med er men ibland fungerar det helt enkelt inte.
Idag åker istället jag och Viktoria till Malin och shoppar fina barnkläder istället. En förmiddag med shoppingglada mammor, fika och fina barnkläder. En bra lördag helt enkelt.

Och alla ni som är på eventet – ha skoj och nätverka era fina rumpor av er!

4 kommentarer

 1. Va tråkigt att du inte är med idag. Det hade varit så kul att träffa dig! Men, jag är övertygad om att du får en underbar lördag du med! Shoppingglada och barnkläder, vad kan gå fel då?
  Kram Hanna

  • Ja det är tråkigt att jag inte kunde vara med idag men det kommer nog fler gånger.
   Vad som gick fel? Tja det är väl att det blev ett hål i plånboken isf. Haha
   Kram

 2. Det var verkligen synd att du inte kunde komma, hade så gärna träffat dig. Men hoppas möjligheten dyker upp fler gånger. Om inte annat får jag väl ta med barnen till Höör för en photoshoot 😉 Vet dock precis hur det kan vara och jag som bokade flera månader i förväg började bli lite tveksam när det närmade sig när jag blev förkyld i veckan och när vädret var så fint och vi var i båten och sånt. Men det blev verkligen en jättetrevlig dag och kväll men jag var alltför trött för ordentligt socialt nätverkande tyvärr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.