Farligt men ack så skoj!

Oj vad det är lätt att fastna på YouTube. Riktigt roligt kan man ha där.

Kurtan och hans damorkester bjuder på julkänsla.

Denna måste nog bli en ny jultradition. Gud vad jag skrattade! Detta beteende hade gett Inga och Thorvald arga miner. *s*

Jag och min söta systerdotter Becks har en julfilm. Det är en tradition vi skapade för flera år sedan. Varje år måste man titta på Mupparnas Julsaga annars är det inte jul. Som liten flicka bestämde Becks att jag var han med den blå krokiga näsan (Gonzo heter han va?!) och Becks var den lilla råttan. Gud vad vi har skrattat till denna filmen. Jag blir alltid värm i hjärtat när jag ser den, dels för att Dickens julsaga är bra men mest för alla fina minnen med Becks. Detta är en av våra favoritscener ur filmen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.