Fin fräsch flicka?

20120223-165754.jpg

Fick en gammal reklamramsa på huvudet. Fina fräcka flickor får f-müsli till frukost, får flera filioner förvånande fräscht. Är f:et på förpackningen förkortning för banan? Nej f:et står för friskhet hela da’n.
Kommer ni ihåg den? *s*

Den poppade upp i huvudet när jag stod och funderade på om jag skulle slå till med lite fräsch utedoft. Tänk vad mycket onödigt man har arkiverat i hjärnkontoret.

Jag skämde bort mig med lite ny parfym och något till min älskling som jag vet han tycker om. Fick en väska av kassörskan. Hade hellre fått en ny necesär, min är för liten har jag märkt.

Nope nu är det dags för borda planet och styra näsan mot en kort visit i Skåneland.

3 kommentarer

  1. Jag kommer ihåg den väääldigt bra: fina fräcka flickor får f-müsli till frukost, får flera färska frukter förvånande fräscht. funkar fint på fina flickor får fart på familjen det är fibrer fullt i filen flera filioner. det är fruktansvärt fräckt och fruktansvärt fräscht. är f:et på förpackningen förkortning för banan? nej f:et på vår müsli står för friskhet hela dan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.