Fotoutmaning juni 2020

| 17 kommentarer

Christel föreslog en fotoutmaning för att vi skulle börja fotografera mera. Givetvis nappade jag på det direkt! Jag har inte pratat med Christel om det men här kommer min fotoutmaning juni 2020.

Christel ville ha en enkel fotoutmaning. Enkelt kan man tolka på olika sätt för mig innebär enkel att det inte är något som jag måste göra varje dag. Jag har så många gånger försökt vara med fotoutmaningar på Instagram. Jag brukar inte ens klara tre dagar. Så min fotoutmaning är uppbyggd på veckor

Juni sprider sig över fem veckor men jag tänkte köra utmaningen under fyra veckor. Det blir en bild per vecka. Eller ja det behöva inte vara bara en bild men det blir en utmaning i veckan. Så fyra olika uppdrag.

Ja, jag fick feeling och skissade upp utmaningen istället för att göra det i datorn.

Ni kan själva välja om ni vill dela via ert Instagramkonto eller om ni har en blogg eller om ni vill dela det på er FB. Om ni gör det via ert Instagramkonto så använd #emschensfotoutmaning så jag kan hitta er för jag vill ju se era bilder! Om ni bloggar om utmaningen så pinga mig så jag får veta det eller så skriver ni att är med i kommentaren på mitt inlägg så hittar jag er. Om ni använder er privata FB så är det svårare om vi inte är vänner på FB men ni kanske kan skicka bilden till mig på bloggens FB-sida.

Hur som helst så hoppas jag att ni är många som hänger på så vi får se många härliga bilder!

Nu har du chansen att vara nr. 1

17 kommentarer

 1. Kul med en fotutmaning 😊 jag använder bara min mobil när jag tar kort har haft en annan men vet inte vad laddaren är till den

 2. Ja tänk vad vi kan tolka en fotoutmaning på olika sätt berodde på vilka vi är bakom kameran.Jag hoppar gärna på tåget nästa gång just nu är nin mobil på lagning och kameran på denna mobiltelefon suger

 3. Jag är gärna med. Men ser inte vad de står på bilden :/
  Men helt klart är jag med 🙂

 4. Kul med fotoutmaningar. Jag är bara rädd att jag glömmer det. Men en gång i veckan borde jag väl komma ihåg… jag ska fundera en dag. Väldigt vacker bild du la upp idag

  • Tack så mycket!
   Jag har alltid glömt när jag försökt mig på fotoutmaningar därför tänkte jag att fyra tillfällen nog kanske skulle funka.

 5. Vad roligt att du har gjort en utmaning. Jag är också lika dålig på att vara med. Brukar försöka men glömmer oftast bort 🙂

  • Ja men tror du inte det är för att det är varje dag i de där fotoutmaningarna? Jag känner iaf så att om jag har missat en dag så är det inte lönt att fortsätta för då har jag ju ändå misslyckats med utmaningen.

 6. Superbra idé & initiativ! Givetvis kommer jag att haka på! Btw, gillar du gjorde ”utmaningen” på papper & ej digitalt!

  • Idén är din! Det är jag som ska tacka! Kul att du hakar på!
   Tack, jag älskar att rita även om jag inte är så duktig som jag önskar att jag vore. Det är avkoppling för mig att sitta och rita.

 7. Foto och bilder är roligt så jag vill gärna försöka hänga med så mkt jag kan. Får vi mer instruktioner framöver för säger som någon annan. Svårt att se vad som står på bilden

  • Kul om du hänger med, Bilden med instruktioner kommer att komma upp bättre när det är dags att köra igång med utmaningen. Hoppas att det inte är min handstil som gör att ni inte ser bara. haha

 8. Kul med en fotoutmaning . Fick själv tillbaka intresset o fota natur nu nör du visar dina foton 🙂

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.