Jag vill sura

Jag vill sura men det är helt meningslöst! Jag vill sura för att det inte är så varmt som jag vill att det ska vara. Jag vill sura för att det regnar. Jag vill sura för att Kärleken var tvungen att skrapa bilrutorna imorse. Men vad i hela friden ska det hjälpa? Det kommer inget gott ur att sura, varken om detta eller om något annat. Det enda som kommer ur att sura är mer av det dåliga humöret.

Jag tror på stenhårt på det du sänder ut får du tillbaka. Vad menar jag då med det? Ja egentligen är det lagen om attraktion som jag menar, i lagen om attraktion säger man att vi alla är gjorda av energi och när vi höjer vår energi så sänder vi ut vibrationer. Det jag vibrerar lockar till sig samma vibrationer. Dvs om jag höjer min energi genom att vara sur eller irriterad så kommer liknande energi dra sig till mig. Har ni aldrig tänkt på att om en dag börjar fel och man håller fast vid den känslan så är det bara mer och mer som blir fel? Det är för att man skickar ut den vibrationen.
Om jag vill ha mer av något i mitt liv så måste jag tänka på att jag använder min energi på ett sådan sätt att liknande vibrationer dras till mig.

Låter det flummigt? Det är det kanske men jag tror på det här, jag upplever att det fungerar. Jag tänker att det är lite som med religion, vissa tror andra gör inte det. I lagen om attraktion har man inte någon gud eller någon man tillber men man förlitar sig på att universum levererar utifrån det jag sänder ut. Sedan är det givetvis inte så att man kan försöka vibrera ut “jag vill ha en miljon kronor” fast det funkar ju inte heller när man ber till gud.

Jag tror ju att all religion egentligen härstammar från samma punkt. Ett behov av att ha någon att stödja sig på, någon som man kan säga det är ett verk av Gud om när man inte kan förklara det av sig själv. För vissa blir det Gud för andra blir det universum.

För mig handlar lagen om attraktion om godhet, respekt och rannsakan. Om jag gör gott så får jag gott tillbaka. Om jag respekterar allt annat levande i vår värld så får jag också respekten tillbaka. Om jag rannsakar mig själv och det liv jag lever så kommer jag se dörrar öppnas upp för det liv jag vill leva. Det handlar alltså om att öppna ögonen för vad jag har, vad jag vill ha, och hur jag vill ha det.

Det finns olika sätt man kan göra för att öka sina vibrationer, det finns sätt som ökar din energi på ett sätt som drar till sig de goda vibrationerna. Dans är ett sådant sätt, meditation är ett annat sätt, sång är också vanligt förekommande som vibration. Själv tror jag på skapandet är den vibration som är rätt för mig. Jag mår som bäst när jag skapar, oavsett om det är att jag lagar mat, bakar, fotograferar eller ritar. Jag får ett lugn inom mig då som jag inte får när jag t.ex. mediterar eller dansar. Förr gjorde dansen mig glad men sedan jag fick Fibromyalgi så är dansen mest en påminnelse om dagar då jag inte hade ont även om jag inte ens minns hur det känns att inte har värk någonstans alls i kroppen.

Jag är min egna kyrka, min gudtjänst är mitt skapande och min psalm är ljudet av mitt hjärtas slag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.