Fotovägran

20111026-154643.jpg

Jag hade tänkt lägga ut en bild på oss fikande kollegor men ack nej. Vackra Amelie vill verkligen inte vara med på foto, definitivt inte foto som hamnar på nätet. Jag tog ett foto där jag noga undvek Amelie men fick med dom andra men så då protesterade Hillevi. När jag sedan då raderar bilden säger Hillevi åh tack var på Eva utbrister Gott!. Behöver jag säga att vi andra skratta så vi grät?! Haha
Oj vad jag har skrattat mycket idag. Jag gillar mitt jobb!

20111026-154655.jpg

I restaurangen som var mycket smakfullt inredd i mjuka men mörka nyanser av brunt och lila fann jag en vacker lampa jag ville ta med mig hem.

20111026-155046.jpg
Lampan är brun och inte fullt lika suddig i verkligheten. *s*

Sen blev det taxi tillbaka till ÖD tillsammans med Clas och materialet som blev över.

Det har varit en givande dag och jag är mycket nöjd över min nya kunskap om lärlingsutbildning i Danmark. Om jag hade vågat släppa allt och följa drömmen jag hade efter gymnasiet så hade sökt in till HRS.
Vad hade ni för drömmar efter gymnasiet och följde ni dom?

7 kommentarer

  1. Ser ju inte allt för dumt ut! Jag hade behövt en sådan superfika, sitter och jobbar med den andra bloggen idag.. Får passa på när man Vabbar… mellan att dottern ropar..

    • Ja men visst är den väl snygg! Jag hittade inte exakt en sådan på ilva.se men en hel del liknande som var väldigt snygga. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.