Fredagskväll

Det är fredagskväll och det betyder att familjen samlas i soffan för att sitta tillsammans i vår trötthet.
DSC_0769

Vissa är ju dock tröttare än andra, lille godingen har haft en jobbig dag. Han cyklade och trillade så det började blöda från knäet och sen krockade han med storebrors kompis på en studsmatta så det blev näsblod. Stackars lille godingen, inte konstigt att han somnar.
DSC_0767

Jag påskade till det lite snabbt här hemma, det är ju visserligen en vecka kvar till påsk och påsklov men lite tidig får man lov att vara. Det där påskägget ser jag överallt på bloggar, IG och FB just nu. Jag förstår alla som fotograferar det för det är snyggt! Jag har stoppat lite påskgodis i det så att man kan få öppna och ta sig ett litet spräckligt chokladägg. Påsk är godis för mig.
DSC_0764

Som jag skrivit förr så blir värken värre när jag dricker alkohol men jag tycker inte det är kul att dricka vatten eller läsk till middagen eller på fredagskvällen. Som tur är så finns det bra alkoholfria alternativ som inte är läsksöta nu senast hittade jag denna från Briska på Ica och den är galet god! Den är en rosécider så den är lite som ett rosévin som har blandat sig med en cider. Galet gott! Så vill ni hoppa över alkoholen så kan denna varmt rekommenderas och den kostar typ en 10:a så det är ju inte som att ni ruinerar er om ni inte skulle gilla den. Jag köpte 6 st idag och ja de är snart slut, jag får inte ha de i fred för Kärleken gillar också den.
Det är alltså fredagskväll och vi sover snart hela familjen i soffan. Första fredagskvällen som jag har på väldigt länge där jag längtar ifrån fredagskvällen och till måndagen istället men varför jag gör det tar vi på måndag.
Nu kör vi fredagskväll och sen kör vi helg med sol!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.