Frisk luft i mängder

| 2 kommentarer

I husvagnen mår jag otroligt gott, som jag redan har berättat så många gånger men jag kan inte sluta tjata om det. Det måste bero på att jag får så otroligt mycket mer frisk luft än vad jag brukar få. Här går jag ut i pyjamasen (för att gå på damernas) och möts av havet direkt.

20140418-072841.jpg

20140418-072850.jpg
Det är ljuvligt och jag piggnar till på ett helt annat sätt än hemma.

Nu har du chansen att vara nr. 1

2 kommentarer

  1. Det låter underbart, njut på!

    Kram och Glad Påsk på dig!

  2. Så fint det ser ut och jag håller med dig. Mera luft till folket.

    kramar och jag önskar er en Glad Påsk!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.