Med inspiration från Emma

Detta inlägget har kommit till med 100% inspiration från Emma men jag har tyvärr inte några plagg att visa upp, än. Jag började dock googla som en tok efter snygga kläder, framförallt klänningar för oss plussize kvinnor. Jag vet att det finns några bra utländska sidor (tack Linda!) men jag ville ha svenska sidor, det var inte lika lätt. Det var svårt för att jag har fördomar så jag brydde mig inte om att titta på länkarna som gick till Zalando. Jag har fördomar kring Zalando, det är bara apdyra kläder och det är bara till för de kvinnor som har typ halva min storlek. Men oj så fel jag hade! Jag hittade så mycket fint att jag nog inte kommer kunna låta bli att handla något iaf. Så här kommer några av mina favoriter som jag hittade. Det är bara att klicka på bilderna så kommer ni in till plaggets sida hos Zalando.

Emma bloggade en en vacker klänning från Samsøe Samsøe men tyvärr så är det inte något märke som jag kan bära. Jag blev irriterad och ledsen för jag vill också bära sådan vackra kläder och skrev en kommentar till Emma om att det inte finns sådan kläder för mig. Men jo det finns ju det.

Denna klänningen är från Little Mistress och passar perfekt till sommarbröllop, sommarfesten eller som Emma skrev en romantisk middag med kärleken. Underbar klänning som finns i fler färger.
cocktaildress plussize plus size

Dessa två klänningarna är från Closet London och är underbara! Jag gillar ju (förstås) den rosa (eller ja den kallas pastel orange) och kan verkligen se mig själv i den. Jag kan garantera att jag hade känt mig som a million bucks i den! Jag gillar att den är gjord i olika versioner för det är inte alla som är ok med att visa upp fladdrade armar, jag tillhör den kategorin kvinnor som inte ids bry mig om att det fladdrar lite här och där.
cocktailklänning plussize plus size cocktailklänning plussize plus size

Denna cocktailklänningen är av en modell som jag önskar att jag vågade bära eller vågade och vågade det gör jag ju men som jag önskar jag hade känt mig bekväm i. Jag tycker det är vackert med kroppsnära även om man är plussize. Klänningen är från Paper Dolls London och är väldigt vacker och kvinnlig.

cocktaildress plussize plus size

Sen behöver man ju alltid klänningar som är vackra men också perfekta för vardagen, det där viktiga mötet eller bara att man vill känna sig som a million bucks på jobbet.

De två första klänningarna är omlottklänningar från Dorothy Perkins, DP Curvy. Dom ser otroligt bekväma ut och passar perfekt på jobbet men också på AW:n.

omlottklänning plussize plus size omlottklänning plussize plus size

Denna ljuva lilla enkla klänning från Triangle föll jag för direkt. Den är så stilren och funkar precis lika bra på festen som på jobbet. Perfekt klänning att ha i garderoben alltså. Dessutom funkar den lika bra på sommaren som på vintern och det är ju bara ännu bättre.

sommarklänning plussize plus size

Snygga trenchcoats kan man inte få för många för oavsett vad min man säger! Denna blå är från Persona by Marina Ranaldi Taranto och den är så himla jag! Snygg, inte svart och med detaljer. Me like!

trenchcoat plussize plus size
Sen kanske en beige är enklare att jobba med för den passar till allt. Denna är från New Look Curves. Den är klassisk men inte tråkig på något sätt. Gillar den!
trenchcoat plussize plus size

Sen vill man kanske ha något snyggt när man ska ut med tjejerna för att skåla lite. Dessa tre plagg skulle lätt kunnat få flytta hem till mig, särskilt jumpsuiten. Tycker det är asläckert med jumpsuit och snygga heels till det, då blir det allt i ett paket liksom. Snyggt, kvinnligt och attityd. Ja jag får nog skaffa mig en jumpsuit i sommar.
Denna söta klänning med fickor (mycket mycket bra) är från Closet London.

sommarklänning plussize plus size

Denna söta sommarklänning som får mig att tänka på söta ballerinaskor, stor hatt och skratt är från Dorothy Perkins, DP Curvy.

sommarklänning plussize plus size

Ja och så var det ju denna läckra jumpsuit från Junarose. Ja den får nog helt enkelt flytta hem till mig.

jumpsuit plussize plus size

Sen hittade jag även denna lilla karamell från Missguided som jag gillade direkt. Jag vet inte varför men jag har en förkärlek till olika längd fram och bak.

sommarklänning plussize plus size

Ja det var några av mina favoriter från Zalando, vågade inte titta på riktigt allt för då hade jag väl ruinerat mig fullständigt. haha
Jag måste säga att jag blev förvånad över priserna för det var inte asdyrt, visst dyrare än HM men förmodligen också bra mycket bättre kvalité. Dessutom så är det så att jag försöker tänka om lite med mina kläder, jag tänker som så att om jag lägger lite pengar på sånt jag verkligen vill ha så kanske jag inte köper så mycket annat. Blir mer hållbart då, tänker jag. Jag vill inte hälla på att köpa en massa ja men den blir väl bra-kläder utan vill köpa de där kläderna som jag verkligen vill ha istället. Jag lägger pengar på kläder men jag vill lägga pengarna på kvalité istället för kvantitet.

Tack Emma för inspirationen att söka efter snygga klänningar till mig!

6 kommentarer

  1. Jag har aldrig handlat kläder på nätet. Däremot börjar det, tyvärr, bli dags att uppdatera garderoben här också. Drar mig dock i det längsta 😉

  2. Bon prix är ett annat ställe som låter svindyrt men är faktiskt tvärtom och (vad jag har sett ) verkar de ha kläder i alla storlekar där. Har köpt en del mammakläder därifrån och klännig jag hade när mamma och Rickard gifte sig är också därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.