Glädjen att ha en trädgård

Kaffe på altanen är ett måste så fort våren och solen kommer.
"Ja putta bebben"
Sambon inspekterar vår altan aka. fuskbygget
Kittlar dödsskönt i kistan!
Det finns hopp om smultron i år också
Ser fram emot sena sommarkvällar i sällskap med mina lyktor
Granen som ger sambon och barnen skugga i sommar
En stackars krokus trotsar livet och växer under gungställningen
Välkommen hem till oss!

2 kommentarer

  1. Myspys! Vilken utmaning att sätta ljusslinga i granen till jul 🙂 Krokusar har jag inga tyvärr. Älskar krokusar.. Vill du se prov på riktigt dålig fotokonst(?) kan du ju kolla hos mig 🙂 Fina lyktor du har! JAg har tillverkat egna för mina barn sparkar boll så då är det dumt med fina lyktor som kan gå sönder….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.