Go’ mad, möed mad och mad i rättan tid

Så kom då dagen då vi äntligen skulle ha lite påskfirande.
Eftersom vår familjesituation ser ut som den gör så blir det inte så mycket firande längre.
Det är tråkigt och det gör ont i mig men jag tänker ge mina barn den bästa uppväxt jag kan.
Så idag blev det påskfirande.DSC_0821
Det blev riktigt bra med farfars äggkoppar.
Jag gillar när porslinet inte är likadant.
Jag önskar bara att jag hade haft snyggt porslin att duka med mer än äggkopparna.
DSC_0826
Jag tror jag var vrålhungrig eller bara mer förvirrad än vanligt för jag glömde fotografera maten. *skakar på huvudet och suckar djupt*
Där var västerbottenostpaj, skaldjursröra, gubbröra, dillsill, löksill, korv, cocktailtomater med hackad lök i balsamvinäger med lite flingsalt på, sallad, rädisor, laxrullar, saltköttsrullar med vitlöksost ja det var nog allt. 
Mätta blev vi i.a.f. allihop.
Jag kom på idag att jag måst ha nya pajformar. Jag vill ha sådan där med hög kant så pajerna blir lika höga som köpepajer. Var hittar man sådana månntro?
Och ja på bordet stod det givetvis dricka från Fuffeland

DSC_0827Ägg, ägg hade vi givetvis.
De rosa äggen är färgade med vanligt karamellfärg och de gula äggen är färgade med gurkmaja som inte sätter någon smak.
Riktigt påskiga ägg.
Vincent älskade de rosa äggen. Mammas pojk

DSC_0835Lilla mor fyller år imorgon så hon fick en påsktårta och en bukett blommor med choklad från Åre Chokladfabrik
Har ni prova den chokladen?

Jag älskar den!
Vacker förpackning och god choklad.
Ja inte den mor fick för hon fick marsipan och det är ju gåta varför någon skulle vilja äta det men det vill hon.

DSC_0830 DSC_0837

Det där är världens lättaste tårta att göra!

Grattis lilla mor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.