Go’ morron

20110603-095706.jpg

Jordgubbar i filen skulle nog kunna vara den godaste frukosten.
Idag bär det av till det stora varuhuset med gula stora bokstäver. Lite smått och gott ska inhandlas. Eller så smått är det inte, ett badrumsskåp och CD-hyllor. Förstår ni hur svårt det är att hitta ett skåp som funkar i vårt badrum? Hade det inte varit för skötbordet så hade det varit löst sen länge tillbaka. Då hade jag kunnat välja ngt betydligt trevligare att sätta in men men. Jag får iaf äntligen ett skåp där inne och slipper kassarna. Ska bli så skönt.
Vad ska ni hitta på en sådan här vacker klämfredag?

1 kommentar

  1. Tja, jag ska väl fortsätta känna mig usel som inte kunde hjälpa till med städningen pga en knäpp mage 🙁 Får kompensera med att ta fam Tydén på utflykt en dag när jag är stabil …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.